Gooise Fotobooth brengt plezier naar de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening

gooise-fotobooth-dierenlot15 april 2023 was een speciale dag voor dierenliefhebbers en dierenhulpverleners, want Stichting DierenLot organiseerde haar jaarlijkse Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening. Deze inspirerende bijeenkomst trok ongeveer 1.200 dierenhulpverleners en bood hen de kans om te netwerken, korte sessies te volgen en veel van elkaar te leren. Gooise Fotobooth was ook aanwezig om het evenement op te fleuren met hun unieke fotobooth, waar deelnemers een gratis mooie ansichtkaart konden laten afdrukken.

De Gooise Fotobooth op het evenement

Op de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening zorgde Gooise Fotobooth voor extra plezier en entertainment. De fotobooth was een echte publiekstrekker en stond garant voor een gezellige en ontspannen sfeer. De deelnemers konden samen poseren voor de camera en de leukste en meest creatieve foto’s maken. Het aandenken in de vorm van een ansichtkaart was een mooie toevoeging aan de dag.

Netwerken en leren tijdens de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening

De Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening is een belangrijk evenement voor dierenhulpverleners in Nederland. Het biedt hen de kans om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en te leren van experts in de sector. Er waren verschillende workshops en lezingen om bij te wonen, variërend van dierenwelzijn en -verzorging tot fondsenwerving en vrijwilligersbeheer.

Een succesvol evenement voor dierenhulpverleners en dierenliefhebbers

Dankzij de inzet van Stichting DierenLot en de aanwezigheid van Gooise Fotobooth was de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening een groot succes. De deelnemers vertrokken geïnspireerd en gemotiveerd om hun werk in de dierenhulpverlening voort te zetten. Bovendien zullen de ansichtkaarten die door Gooise Fotobooth zijn gemaakt, dienen als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag.

De Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening was wederom een succesvol evenement voor dierenhulpverleners en dierenliefhebbers in Nederland. Gooise Fotobooth zorgde voor extra plezier en gezelligheid met de fotobooth, waar deelnemers een gratis ansichtkaart konden laten afdrukken. Wij kijken al uit naar het volgende evenement georganiseerd door Stichting DierenLot en hopen Gooise Fotobooth daar opnieuw te mogen plaatsen.

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews