De Gooise Photobooth op je Kerstborrel 2023

Bent u op zoek naar de allerleukste gimmick voor uw kerstborrel dit jaar? Overweeg dan de Gooise Fotobooth, dé luxe fotobooth die gegarandeerd voor plezier zorgt op elk evenement in ‘t Gooi en omstreken.

De kersttijd is een periode van samenzijn, gezelligheid en het creëren van onvergetelijke herinneringen. De Gooise Fotobooth draagt hier natuurlijk op een bijzondere wijze aan bij. Met onze state-of-the-art fotobooth, voorzien van een professionele printer, kunnen uw gasten direct hun eigen unieke ansichtkaarten, die we speciaal ontwerpen, meenemen. Deze foto’s zijn niet alleen een prachtige herinnering voor later, maar ook het perfecte kerstkaartje om naar vrienden en familie te sturen.

Gooise Fotobooth Kerstborrel

Wat maakt de Gooise Fotobooth met Kerst zo bijzonder?

Wat de Gooise Fotobooth onderscheidt, is dat we geen fotostrips afdrukken maar echte design ansichtkaarten, die we op maat ontwerpen en die naadloos aansluiten bij het thema van uw kerstborrel. Of u nu een traditionele kerstsfeer wenst of een moderne twist prefereert, de Gooise Fotobooth zorgt ervoor dat de foto’s perfect passen bij de uitstraling van uw evenement. Het vieren van  de kerstborrel met de interactieve en vrolijke ervaring van een fotobooth zorgt zeker voor extra plezier voor al uw gasten.

 

Met onze photobooth wordt elk Goois Kerstfeest een gegarandeerd succes. Iedereen vindt het leuk om met onze booth foto’s en korte filmpjes te maken. Wij zorgen voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

 

Een combinatie van DJ & fotobooth

Bovendien, als u besluit om de Gooise fotobooth DJ te huren voor uw Kerstborrel, kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting op de show van de Gooise DJ. Deze combinatie van muziek en entertainment zorgt voor een complete ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten. De Gooise DJ kan bovendien met een topsaxofonist uw Kerstfeest onvergetelijk maken. Een DJ met saxofonist boeken is de beste keuze als je niet kunt kiezen tussen een DJ en live muziek op je evenement. Wil je echt een uniek feestje bouwen? Kies dan voor de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. Onze saxofonisten spelen mee met de beats van Gooise DJs en ze bereiden samen een sprankelende set voor, speciaal voor jouw evenement. Onze saxofonisten zijn trouwens niet zomaar saxofonisten. Of je nu Franklin van BLØF , Gijs (de bekende saxofonist van Bakermat),  Peter (bekend van de band van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt zeker een geweldige avond.

Geweldige photobooth recensies en tevreden gebruikers

Bij de Gooise Fotobooth draait alles om fun en flitsende foto’s, en dat zien we terug in de enthousiaste recensies van onze klanten. Iedereen is dol op de snapshots, de GIFs de Boomerangs die een persoonlijke twist aan elk feestje geven. Onze fotobooth is de ster van menig kerstborrel, en dat zie je: van giechelende groepsfoto’s tot serieuze portretten, onze gasten zijn er wild van. Dat zie je ook aan onze recensies.

 

Die recensies? Die zijn ons goud waard. Ze laten zien dat we goed bezig zijn en dat onze klanten dat ook echt voelen. We zetten ons 100% in om elke kerstborrel onvergetelijk te maken, en dat wordt gewaardeerd. Mooie prints, een bonte verzameling accessoires en onze ‘kan-niet-flexibeler’ service – we krijgen er high-fives voor.

Allemaal echte modellen op de Kerstborrel

Met de Gooise Fotobooth is iedereen een topmodel! En iedereen is enthousiast over onze photobooth en service. Dus gegarandeerd een Kerstborrel met topmodellen.

Stichting Dierenlot
Superleuke foto’s en wat een prettige samenwerking. Jullie denken leuk mee in mogelijkheden en is flexibel. De foto’s zien er netjes uit en waren erg gewild. Iedereen vond het fantastisch om de ansichtkaart mee te kunnen nemen. Zo heeft iedereen een leuk aandenken aan het event. Al met al een top ervaring.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

Onze zakelijke photobooth klanten

Gooise Photbooth zakelijke klanten

Kortom, de Gooise Fotobooth is een veelzijdige en luxe toevoeging aan iedere kerstborrel die zorgt voor plezier, interactie en blijvende herinneringen. Bent u geïnteresseerd in het huren van de Gooise Fotobooth voor uw kerstborrel in ‘t Gooi, Almere, Bussum, Blaricum, Laren, Naarden of een andere omliggende plaats? Neem dan contact op voor meer informatie over de beschikbare data en maak uw kerstborrel dit jaar onvergetelijk.

Kies je voor de Gooise Fotobooth, dan kies je voor een feestervaring die zijn sporen heeft verdiend. Laat je leiden door de buzz van de crowd en trakteer je gasten op de fun en kwaliteit die ze verdienen. Want zeg nou zelf, wat is een kerstborrel zonder een beetje Gooise gezelligheid?

Boek de Gooise Photobooth voor jullie Kerstfeest

Leg onvergetelijke momenten vast, verhoog de feestvreugde en creëer een persoonlijke ervaring die nog lang zal worden gekoesterd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van de Gooise Fotobooth voor jouw Kerstborrel.

Vraag nu een offerte aan

kerstmis fotobooth

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews