Op 9 oktober 2022 was het heel vroeg in de ochtend een drukte van belang bij brasserie Mauve in Laren. de Formule 1 Grand Prix van Japan en Max Verstappen kon kampieon worden. Op het grote scherm ging er gekeken worden. De Gooise fotobooth stond er ook, alle gasten hadden de mogelijkheid om met de Gooise fotobooth een blijvende herinnering aan de tweede wereldtitel van Max af te drukken en/of digitaal naar zichzelf op te sturen via email/airdrop.

Dat Max Verstappen het dit seizoen wéér kampioen zou worden, stond al een tijdje vast, maar nu was het zover en wel op een voor hem prachtige plek; Japan, het land van zijn motor-leverancier Honda.

Vele gasten van Mauve waren dan ook vroeg opgestaan en al om 6:00 aanwezig om de race live te volgen.

Spierballen toonde Verstappen vanaf het begin. Toen zijn concurrent Charles Leclerc op het natte asfalt van het circuit van Suzuka beduidend beter weg kwam dan hij, zag je hem aan het begin van de eerste bocht ineens naar voren schieten. Veel later remmend, vertrouwend op voldoende grip in de buitenbocht hield hij de Ferrari-coureur alsnog achter zich. Daadkrachtig hield hij daarmee het heft in eigen hand in zijn jacht op zijn twaalfde overwinning van het jaar. Het werd een race met veel regen, een rode vlag en vertraging maar met de Gooise Fotobooth erbij was er ruimte om plezier te maken. En zo hoorden alle gasten bij Mauve en Max Verstappen zelf tijdens de interviews na afloop, toen de straf aan Leclerc werd uitgedeeld dat de uitslag veranderde, dat hij opnieuw wereldkampioen is. Het was opnieuw een gezellige ochtend.

Kom daarom ook naar Brasserie Mauve om samen naar de volgende GrandPrix te kijken.

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews