De Unieke Ansichtkaarten van de Gooise Fotobooth

NPO-photobooth

Geef je evenement een persoonlijke tint met de Gooise Photobooth. Ontdek hier hoe je eigen ansichtkaarten ontwerpt en geef je gasten een bijzondere herinnering mee.

Zoek je een speciale manier om je evenement memorabel te maken? Kies dan voor de Gooise Photobooth. Hiermee maak je niet alleen schitterende foto’s, maar ontwerp je ook unieke ansichtkaarten als aandenken voor je gasten.

Hoe gaat dit in zijn werk? Het is simpel: begin met een foto in de Gooise Photobooth. Wij hebben een uniek ontwerp gemaakt voor waarop de foto’s afgedrukt worden. Zodra je ontwerp compleet is met 3 of 4 foto’s, drukken we de foto’s meteen af als ansichtkaart.

uniek-design-ansichtkaart-gooise-fotobooth

Een Persoonlijke Touch voor Elk Evenement

Bij de Gooise Fotobooth draait alles om het creëren van unieke, persoonlijke ervaringen. Hun service onderscheidt zich door het aanbieden van op maat gemaakte ansichtkaarten, speciaal ontworpen voor elk evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum, de Gooise Fotobooth zorgt ervoor dat elke herinnering op een speciale manier wordt vastgelegd.

Hoogwaardige Prints op Locatie

De fotobooth komt met een geavanceerde printer die ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit produceert. Deze prints zijn niet alleen een geweldige manier om momenten vast te leggen, maar dienen ook als prachtige aandenkens voor gasten. De optie om ontwerpen vooraf te personaliseren, inclusief bedrijfslogo’s of speciale thema’s, maakt elke ansichtkaart uniek en persoonlijk.

gooise-fotobooth

Digitale Levering: Het Beste van Beide Werelden

Naast fysieke prints biedt de Gooise Fotobooth ook een digitaal pakket aan. Alle foto’s en filmpjes gemaakt in de booth worden digitaal nageleverd, zodat gasten en organisatoren gemakkelijk toegang hebben tot hun herinneringen, lang nadat het evenement voorbij is.

Flexibiliteit en Functies

Modern, Chic en Compact

De fotobooth zelf is modern en chic, perfect passend bij elk type evenement. Van elegante bruiloften tot levendige bedrijfsfeesten, de booth voegt een vleugje klasse toe terwijl hij compact genoeg is om in elke ruimte te passen.

Onbeperkt Printen en Delen

Gasten kunnen onbeperkt foto’s en korte filmpjes maken, deze direct afdrukken of digitaal delen via platforms zoals Airdrop, Instagram, en Twitter. Deze interactieve ervaring zorgt voor extra veel plezier op elk evenement.

De Perfecte photobooth voor elk type evenement

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, of zelfs een festival, de Gooise Fotobooth past zich naadloos aan elke gelegenheid aan. Met hun focus op het leveren van unieke ansichtkaarten en een uitgebreid digitaal pakket, zorgen ze ervoor dat elk evenement een blijvende herinnering wordt.

fotobooth-peopleEcht onvergetelijk door de unieke ansichtkaart

De Gooise Fotobooth gaat verder dan alleen foto’s maken. Het is een ervaring die zowel tastbare als digitale herinneringen levert, aangepast aan de unieke stijl en sfeer van elk evenement. Met hun aangepaste ansichtkaarten en hoogwaardige print- en deelmogelijkheden, zetten ze zichzelf neer als de go-to keuze voor iedereen die op zoek is naar een photobooth die echt iets extra’s toevoegt.

Je eigen ansichtkaart met de Gooise Fotobooth

Met de Gooise Fotobooth leveren we ook desgewenst een printer die je eigen ontwerp uitprint op de allerhoogste kwaliteit op formaat ansichtkaart. Wij kunnen u uiteraard helpen bij het ontwerp van de template, bijvoorbeeld met bedrijfslogo. Neem voor meer informatie gerust contact op met ons, we doen het graag.

U kunt de hele avond printen maar de foto’s kunnen ook gedeeld worden via Airdrop, rechtstreeks naar iPhones, of naar Instagram, Email en Twitter.

Onze booth is compact, modern, chique en tovert een lach op ieders gezicht. Voor bruiloften, verjaardagen, open dagen, beurzen, festivals, jubilea, bedrijfsfeestjes en nog veel meer party’s.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

We helpen u graag met het vinden van de perfecte fotobooth voor uw evenement!

Wilt u een photobooth huren en onbeperkt printjes maken? Reserveer nu je Gooise Fotobooth.

 

 

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews