fotoboothIs jullie fotobooth een hokje?

Regelmatig staat de Gooise Photobooth samen met de Gooise DJ op bruiloften en feesten. “Maar is de Gooise fotobooth een hokje?” vragen mensen soms.
 
Onze photobooth is een automatische fotozuil met een professionele printer die prachtige foto’s afdrukt op eigen ontwerp ansichtkaarten formaat. 
Gasten kunnen zichzelf fotograferen of groepsfoto’s maken.
 
Een photobooth kan in de vorm van een hokje komen, maar niet die van ons. Ze nemen dus weining ruimte in. Traditioneel gezien was een photobooth een kleine ruimte waar mensen zichzelf konden fotograferen met een achtergrond en een camera. Nu zijn er modernere photobooths beschikbaar, zoals onze open-air photobooths, waarbij de camera’s is geplaatst op een zuil en niet in een gesloten ruimte. Wij hebben dus mobiele photobooths, die kunnen worden opgebouwd en afgebroken op verschillende locaties. Dus een photobooth hoeft niet per se een hokje te zijn, het kan, zoals bij ons, ook een open systeem zijn.
 
De fotobooth neemt weinig ruimte in en levert topkwaliteit foto’s, video’s en prints. Dit alles maakt een de Gooise fotobooth een leuke en onvergetelijke aanvulling op jouw evenement.
 
 

 
Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews