fotoboothHoe werkt de Gooise fotobooth?

Regelmatig staat de Gooise Photobooth samen met de Gooise DJ op bruiloften en feesten. Maar hoe werkt een photobooth?
 
Onze photobooth is een automatische fotozuil met een professionele printer die prachtige foto’s afdrukt op eigen ontwerp ansichtkaarten formaat. 
Gasten kunnen zichzelf fotograferen of groepsfoto’s maken.
 
Onze zuil wordt gebruikt op evenementen zoals bruiloften, feesten, en bedrijfsfeesten als een manier om herinneringen te maken.
 
De photobooth bestaat uit een zuil met camera, een scherm waarop de gebruiker zichzelf kan zien en een professionele printer waarmee de foto’s onmiddellijk kunnen worden afgedrukt, op groot formaat. Niet zo’n klein stripje!!!
 
Onze photobooths hebben ook een touchscreen waarmee gebruikers kunnen kiezen uit verschillende filters en effecten, filmpjes en video. Onze moderne photobooths kunnen digitale foto’s plaatsen op je eigen social media.
 
Conclusie: Ja, de Gooise fotobooth zal zeker plezier opleveren. Het is een interactieve en ongedwongen manier om foto’s te maken met vrienden en familie op evenementen zoals bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten. Mensen kunnen zichzelf, of in groepjes, fotograferen en onmiddellijk de mooie afdrukken meenemen als herinnering aan het evenement.
 
Onze photobooths bieden ook de mogelijkheid om digitale foto’s en filmpjes te plaatsen via social media, waardoor mensen ook online kunnen delen met degenen die niet aanwezig waren op het evenement.
 
Onze photobooths hebben verschillende opties zoals kiezen uit verschillende filters en effecten, waardoor mensen zich kunnen uiten en creatief kunnen zijn met hun foto’s. Dit alles maakt een de Gooise fotobooth een leuke en onvergetelijke aanvulling op jouw evenement.
 
 

 

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews