De Gooise fotobooth

De leukste fotobooth van ‘t Gooi

Onze luxe fotobooth incl. onbeperkt printen al vanaf €299,-

De Gooise Fotobooth maakt je feest tot een compleet succes.

Maak onbeperkt foto’s, videos en korte filmpjes en unieke ansichtkaarten op je feest met onze Fotobooth. Deel, print en bewaar je herinneringen voor altijd!

Wellicht ken je ons al, bijvoorbeeld van een Q-Music Foute Party, of misschien zijn we nieuw voor je, maar we garanderen een avond vol pret en hilarische momenten met onze photobooth.

Een fotobooth en 4 uur onbeperkt printen al vanaf € 299,-.

review rating
gooise-fotobooth
uniek-design-ansichtkaart-gooise-fotobooth
NPO-photobooth
unieke-ansichtkaarten

De Gooise Fotobooth print unieke Ansichtkaarten

Bent u op zoek naar een manier om uw gasten een unieke en persoonlijke ervaring te bieden tijdens uw feest of evenement? Dan zijn onze gepersonaliseerde ansichtkaarten zeker iets voor u! Met onze ansichtkaarten kunt u uw gasten verrassen met een persoonlijke boodschap en ze een blijvende herinnering geven aan uw evenement.

Wij bieden verschillende pakketten aan waarin het printen van unieke ansichtkaarten is inbegrepen, maar u kunt ze ook als losse optie bij ons huren. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel ansichtkaarten u wilt en welk ontwerp u wilt gebruiken. Wij helpen u graag bij het creëren van een ontwerp dat perfect aansluit bij uw evenement en uw wensen.

Als u meer informatie wilt over onze gepersonaliseerde ansichtkaarten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een onvergetelijk evenement!

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Alleen bij de Gooise Fotobooth

De Gooise Fotobooth is net even anders dan andere Photo Booths en we leggen je uit waarom

Onze tevreden klantenlijst leest als een ‘who’s who’ van vooraanstaande bedrijven en organisaties. Van het dynamische KPMG tot de financiële experts bij ABN AMRO en ICS, wij hebben iedereen voorzien van onvergetelijke fotomomenten. Lokale overheden zoals Gemeente Gooise MerenGemeente Huizen, en zelfs de Gemeente Amsterdam (ja, het is nu eenmaal vlakbij ‘t Gooi) vertrouwen op onze expertise voor het vastleggen van hun speciale evenementen.

CelonisRabobank, en de Universiteit Utrecht kiezen ook regelmatig voor de Gooise Photobooth voor hun evenementen, wetende dat wij synoniem staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In de wereld van media en entertainment, zijn AVRO-TROS en de NPO onder de vele die onze diensten hoog waarderen. Maar ook de BLIJF Groep boekt ons regelmatig.

logos-bekende-zakelijke-klanten-van-de-gooise-fotobooth

Design

uniek-design-ansichtkaart-gooise-fotobooth

Je eigen ansichtkaart

Wij drukken alle foto’s af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design

Bij ons geen kleine fotostripjes maar hele mooie ansichtkaarten die onze ontwerpafdeling voor je maakt. Met bedrijfslogo, bruidskaart of tekst, om je evenement en de souvenirs echt uniek te maken.

Natuurlijk krijg je ook al je foto’s en video’s digitaal nageleverd

Printen

printen met de Gooise fotobooth

Professionele printer

We werken bij de Gooise Fotobooth met een professionele printer om onze ansichtkaarten af te drukken. Onze printer kan afdrukken maken op formaat 10 bij 15 cm en levert prachtige, heldere en levendige kleuren die een geweldig aandenken zijn voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloftverjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement, onze ansichtkaarten zijn de perfecte manier om een blijvende herinnering te creëren voor uw gasten. Onze prints zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw herinneringen nog jarenlang meegaan.

Social Media

social-media-gooise-fotobooth

Deel via Social Media

Bij de Gooise Fotobooth is er ook de mogelijkheid voor gasten om de gemaakte foto’s te delen via verschillende kanalen. Zo kunnen gasten ervoor kiezen om hun foto’s te delen via social media platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram. Ook kan er gebruik worden gemaakt van Airdrop om de foto’s te delen met andere Apple apparaten in de buurt en is er de optie om de foto’s te versturen via e-mail. Op deze manier kunnen gasten hun herinneringen aan het evenement gemakkelijk delen met vrienden en familie, en blijven de herinneringen nog lang levendig.

Onbeperkt printen

De Gooise Fotoboooth is -indien gewenst en tegen meerprijs- voorzien van een hoogwaardige fotoprinter die foto’s op ansichtkaartformaat van de hoogste kwaliteit op locatie voor je uitprint.

Eigen fotokader

We kunnen samen zelfs het persoonlijke fotokader (je ansichtkaart) helemaal naar wens ontwerpen. Denk hierbij aan achtergronden, kleuren, (bedrijfs)logo’s, teksten enz. We maken je feest onvergetelijk en je foto’s uniek.

Ansichtkaarten

Met de Gooise Fotobooth maak je onbeperkt de leukste digitale foto’s en fotoreeksen die achteraf uiteraard ook digitaal aan je toesturen. Je kunt filters, achtergronden en leuke effecten toepassen. Wij zorgen voor een goede opstelling en de juiste belichting. Je kunt de foto’s mailen, SMS’en, delen via al je Social Media, op je eigen telefoon downloaden met een QR code, delen via Apple Airdrop en natuurlijk printen.

Mooie afdrukken

De Gooise Fotobooth is voorzien van een hoogwaardige fotoprinter die foto’s van de beste  kwaliteit op locatie voor je uitprint. De foto’s zijn direct droog en in het formaat 10 x 15 cm. Geen kleine fotostrips dus, maar mooie afdrukken van formaat. We kunnen samen zelfs het persoonlijke fotokader naar wens ontwerpen. Denk hierbij aan achtergronden, kleuren, logo’s, teksten enz. We maken je feest onvergetelijk en je foto’s uniek.

Korte filmpjes

Met de Gooise Fotobooth maak ook je onbeperkt de leukste digitale foto’s en GIF (bewegende beelden van aan elkaar geplakte foto’s). Deel je filmpjes via email, SMS, Social Media of downloadt je filmpje op je eigen telefoon met een QR code.

Uiteraard leveren we alle filmpjes digitaal na zodat je ook na je feest nog na kunt genieten en met plezier alle filmpjes nog eens terug kunt kijken.

De perfecte fotobooth voor ieder evenement

Gratis reserveren

Reserveer jouw Gooise Fotobooth zonder verplichtingen vanaf €199,- . Met onze unieke ansichtkaarten en foto’s van topkwaliteit betaal je slechts €299,- i.c.m. een optreden van de Gooise DJ.

Voor bruiloft en zakelijk evenement

Wil jij een photobooth huren voor je bruiloft, personeelsfeest, zakelijke evenement, festival of ander feest? De Gooise photobooth is inzetbaar als leuke attractie maar ook bijvoorbeeld voor marketing of effectieve merkpromotie.

Zeer luxe booth voor een verassende prijs

Voordelig en luxe! Met de meegeleverde rode loper maakt de mooi verlichte Gooise Fotozuil een geweldige indruk op ieder evenement. Ontwerp samen met ons je eigen unieke ansichtkaarten en de pret kan beginnen.

Eigen fotogalerij

Na afloop van je bruiloft, feest of evenement publiceren we alle foto’s en filmpjes in je eigen online fotogallerij, zodat je alles nog eens na kunt kijken en downloaden.

Professionele afdrukken

Met onze professionele printer druk je geen kleine stripjes af, maar unieke ansichtkaarten in het formaat 10×15 op je eigen ontworpen fotokader.

Voor ieder evenement

De Gooise Fotobooth is simpel in gebruik en geschikt voor iedere bruiloft, feest of bedrijfsevenement.

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews