Kosten van een photobooth

Wat kost het huren van een photobooth?

De Photobooth die je Gooise feest een compleet succes maakt is verassend voordelig

Maak onbeperkt foto’s, videos en korte filmpjes op je feest met onze Fotobooth. Deel, print en bewaar je herinneringen voor altijd voor slechts €349,- !

De Gooise fotobooth is zelfs heel voordelig! Voor een fotohokje zijn particulieren elders meestal een bedrag tussen de €450 en €700 kwijt. Gemiddeld kost een fotobooth in Nederland €525. Je huurt het fotohokje dan meestal 4 uur en je mag in die tijd onbeperkt foto’s printen. Deze prijzen zijn vaak exclusief transportkosten en die kunnen ook per aanbieder verschillen. Soms krijg je de eerste 50 of 100 km gratis en meestal betaal je tussen de €0.25 en €1 per kilometer. Let goed op of het kilometertarief eenmalig wordt berekend, of zowel voor de heen als de terugweg

Het goedkoopst alternatief voor de Gooise fotobooth met vergelijkbare print diensten is €425, maar met een prijs van €349,- is de luxe Gooise fotobooth met onbeperkt printen heel voordelig. Je krijgt namelijk ook alle foto’s en filmpjes digitaal nageleverd.

Wilt u een fotobooth huren in ‘t Gooi, dan bent u bij ons zeer voordelig uit en aan het juiste adres. Wij zijn ontstaan uit een initiatief van de Gooise DJ , al jaren een begrip in ‘t Gooi en omstreken. Vanwege de grote vraag naar fotobooth mogelijkheden voor bruiloften en evenementen is de Gooise Fotobooth gestart. En we fotograferen en printer er volop op los!

Onze fotobooth, een luxe fotozuil met professionele fotoprinter, maakt jouw Gooise feest een compleet succes. Wil je jouw party of evenement in Bussum, Blaricum, Laren, Naarden of elders in ‘t Gooi opvrolijken? Doe het met onze Gooise fotobooth!

De photobooth brengt de gasten samen en het geeft direct de juiste partysfeer. Onze modellen zijn uiterst simpel in gebruik en nemen weinig ruimte in. Voor ieder soort feest is er een geschikte fotobooth, inclusief de mogelijkheid de foto’s te printen. We installeren de fotozuil en printer en de gasten kunnen zelf aan de slag, maar we bieden eventueel ook ondersteuning aan op de locatie tijdens het feest.

We komen jouw Gooise fotobooth natuurlijk ruim voordat het feest begint leveren. Dit stemmen we met jou of de locatie af. We zorgen dat alles gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen dus gelijk beginnen met het maken van filmpjes en foto’s bij binnenkomst.

Extra korting op je fotobooth

Wanneer je de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een optreden van de Gooise DJ krijg je bovendien een gratis upgrade en extra korting.

Uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we op verzoek je eigen fotokader en zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

De leukste Photobooth van ‘t Gooi

gooise-fotobooth
fotobooth-people
gooise-fotobooth
Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews