De Gooise Photobooth

De Gooise fotobooth

De leukste fotobooth van ‘t Gooi

Onze luxe fotobooth incl. onbeperkt printen al vanaf €299,-

Photobooth huren in het Gooi

Wil je een Photobooth huren in ‘t Gooi?

Of je het nu schrijft als Photobooth of wat “Hollandser” als Fotobooth, wanneer je op zoek bent naar de leukste fotozuil voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Met onze photobooth vindt iedereen het leuk om foto’s en filmpjes te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten. Op zoek naar een Photobooth in ‘t Gooi; wij komen er aan!

Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je moment vast en leveren ze na in een prachtig digitaal pakketje. Als je wilt kunnen we op locatie ook al je foto’s uitprinten in je eigen fotokader ontwerp. En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ ? Dan kun je rekenen op extra korting.

Onze Photobooth is uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel foto- maar ook filmplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. We maken samen een template zodat alle foto’s op het voor jou ontworpen fotokader gedrukt worden. We zorgen ook dat we goed op de hoogte zijn, zodat we het ontwerp maken in des tijjl van het feest. Zo zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

Leg Onvergetelijke Momenten Vast met de Gooise Fotobooth

Willen jij en je gasten in Amersfoort onvergetelijke momenten vastleggen op een unieke en creatieve manier? Huur dan de Gooise Fotobooth! Onze fotobooths zijn voorzien van de nieuwste technologie en bieden eindeloze mogelijkheden voor het maken van leuke, spontane en gekke foto’s. Met slechts een druk op de knop leggen jullie de mooiste herinneringen vast.

En het beste van alles is dat je de foto’s en filmpjes direct kunt delen via je favoriete social media kanalen en Apple Airdrop. Maar dat is nog niet alles, want wij zorgen ook voor prachtige ansichtkaarten met jullie foto’s erop. Geen kleine stripjes, maar echte ansichtkaarten die je kunt bewaren en koesteren!

Tevreden Gooise modellen op je feest

Met de Gooise Photobooth is iedereen een topmodel! En iedereen is enthousiast over onze photobooth en service.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

De Gooise Photobooth

Of je het nu schrijft als fotobooth of Gooise photobooth, onze fotobooth is nu eenmaal de leukste van ‘t Gooi en verassend betaalbaar.

gooise-fotobooth
NPO-photobooth
gooise-fotobooth-shoot
fotobooth-feest met klasse het gooi

Personaliseerbaar

Maak je ansichtkaarten persoonlijker! Wij voegen graag een leuke tekst of (bedrijfs)logo toe.

Inclusief bezorging

Wij brengen, installeren en halen de fotobooth ook weer op.

Onbeperkt foto’s maken

Geniet van onbeperkte foto’s, filmpjes en onbeperkt ansichtkaarten printen tijdens de boekingsperiode.

Een unieke belevenis en een blijvende herinnering!

Met een fotobooth huren zorg je voor een geweldige belevenis op je evenement die voor iedereen leuk is. Jij en je gasten creëren een bijzondere én blijvende herinnering door unieke foto’s te maken. En wij creëren voor jullie je eigen design ansichtkaart. Hoe dat precies werkt, leggen we je graag uit.
Wanneer je de Gooise Fotobooth bestelt, zorgen we voor een uniek ontwerp van je foto’s. De professionele fotoprinter drukt prachtige foto’s af van 10 bij 15 cm, dus niet die kleine stripjes zoals bij de concurrenten.
En de Gooise fotobooth is voordeliger dan je denkt. Al vanaf 295,- heb je de Gooise fotobooth staan (exclusief onbeperkt printen).
Vraag nu een offerte aan voor jouw evenement!

Veelgestelde vragen over de Gooise Fotobooth

Voor welke evenementen kan ik de Gooise Fotobooth huren?
De Gooise Fotobooth is perfect voor elk evenement waar je wilt dat je gasten plezier hebben en mooie herinneringen maken. Denk aan bruiloften, verjaardagsfeestjes, bedrijfsevenementen, beurzen, festivals en nog veel meer!

Maken jullie een ontwerp voor het fotokader?
Ja, wij maken graag een uniek ontwerp voor het fotokader dat past bij jouw evenement en wensen. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect is voordat we het afdrukken. Of als je zelf een ontwerp hebt, kunnen we dat natuurlijk ook gebruiken!

Wat zijn de prijzen van de Gooise Fotobooth?
We bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en het evenement. Je kunt onze fotobooth al huren vanaf €295,- (exclusief onbeperkt printen). Bekijk onze fotobooth pakketten en prijzen.

 

.

Gooise Photobooth
gooise-fotobooth-shoot

Reserveer jouw fotobooth

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews