De Gooise Photobooth

Photobooth huren in het Gooi

Wil je een Photobooth huren in ‘t Gooi?

Of je het nu schrijft als Photobooth of wat “Hollandser” als Fotobooth, wanneer je op zoek bent naar de leukste fotozuil voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Met onze photobooth vindt iedereen het leuk om foto’s en filmpjes te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten. Op zoek naar een Photobooth in ‘t Gooi; wij komen er aan!

Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je moment vast en leveren ze na in een prachtig digitaal pakketje. Als je wilt kunnen we op locatie ook al je foto’s uitprinten in je eigen fotokader ontwerp. En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ ? Dan kun je rekenen op extra korting.

Onze Photobooth is uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel foto- maar ook filmplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. We maken samen een template zodat alle foto’s op het voor jou ontworpen fotokader gedrukt worden. We zorgen ook dat we goed op de hoogte zijn, zodat we het ontwerp maken in des tijjl van het feest. Zo zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

gooise-fotobooth
foute-party-fotobooth
Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 11 based on 5 reviews