Last minute een Fotobooth huren

De Gooise fotobooth

Last minute Fotobooth huren

Onze luxe fotobooth incl. onbeperkt printen al vanaf €299,-

Last minute een Fotobooth huren?

Het regelen van een photobooth voor jouw feest, bruiloft of ander evenement is een van de beste keuzes die je maar kunt maken, maar wat als je nu helemaal vergeten bent om het goed te regelen? Wat doe je als je leverancier afbelt? In dat geval kun je wellicht bij ons terecht voor last minute boekingen van de Gooise Fotobooth. Bij ons kun je op ieder mogelijk moment van de dag over een fotobooth beschikken. Zo zorg je alsnog voor de juiste sfeer op je feest.

 

Met spoed een Photobooth nodig?

Last minute boekingen? Dan is er vaak paniek omdat bijvoorbeeld een andere aanbieder heeft afgezegd of dat er toch nog budget over is voor een booth. Bij ons is het geen enkel probleem als je iets later bent, uiteraard alleen als we nog een fotobooth beschikbaar hebben. Alle photobooths worden altijd op het feest of bruiloft zelf afgeleverd.

Neem zo snel mogelijk contact op

Mocht ook jij last minute een photobooth willen boeken dan raden wij je aan om zo snel mogelijk telefonisch contact op te nemen. Door ons te bellen zijn wij er binnen no time op het event. Bel 06-28272734

Locaties waar we met spoed een Gooise Fotobooth kunnen leveren

Als we niet uitverkocht zijn, zijn we er snel. We zijn altijd in de buurt van deze locaties;

 1. Ouderkerk a/d Amstel
 2. Almere
 3. Amersfoort
 4. Amsterdam
 5. Baarn
 6. Bilthoven
 7. Blaricum
 8. Bunschoten
 9. Bussum
 10. Eemnes
 11. Hilversum
 12. Huizen
 13. Laren
 14. Muiden
 15. Naarden
 16. Spakenburg
 17. Utrecht
 18. Weesp
 19. Zeist
 20. Het Gooi
 21. Soest

Snel een Photobooth nodig voor een bruiloft? 

 

Poseer, lach, deel en print je unieke ansichtkaarten

Als je op je evenement voor de foto’s een plek wil waar je gasten makkelijk en snel hun fotopose maken dan is onze Gooise fotozuil op je bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag de ideale oplossing.

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je moment vast en leveren ze na in een prachtig digitaal pakketje.

Uniek en voor jou gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we op verzoek je eigen fotokader en zien de de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

 

De Gooise Fotobooth is een service van de Gooise DJ.

 

gooise-fotobooth-shoot
gooise-fotobooth-shoot
gooise-fotobooth-shoot
Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews