Fotobooth in Weesp huren

De Gooise fotobooth

De leukste fotobooth van Weesp

Onze luxe fotobooth incl. onbeperkt printen al vanaf €299,-

Fotobooth huren in Weesp

Een leuke photobooth huren in Weesp? Als je op zoek bent naar een voordelige maar ook luxe fotobooth voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement in Weesp dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Iedereen vindt het leuk om met onze booth foto’s en korte filmpjes te maken. Wij zorgen voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten. De Gooise fotobooth staat regelmatig in Weesp, bijvoorbeeld op bruiloften, zoals bij Dudockx.

He Weesp! Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! Jij en je gasten leggen zelf al je momenten vast en drukken ze ter plekke af (optioneel). Wij leveren alles digitaal nog eens na in een online gallerij en in een prachtig digitaal pakketje. En heb je een printer erbij besteld? De gast krijgt dan een printje, maar onze client krijgt ook altijd alle foto’s en filmpjes nageleverd op een USB stick of via WeTransfer.

Korting in combinatie met de Gooise DJ

Weesp is natuurlijk onze achtertuin! We komen er vaak en graag. Je kunt de Gooise Fotobooth huren in combinatie met een complete show van de Gooise DJ. Dan ben je extra goedkoop uit en kun je rekenen op korting en een gratis upgrade. Je krijgt dan ons meest uitgebreide pakket met onbeperkt printen al voor € 299,95. De Gooise DJ  is al jaren een begrip in ‘t Gooi en omstreken. Vele mensen boeken deze DJ’s en ook de saxofonisten voor hun feestjes en evenementen. Wil je vrijblijvend een offerte voor de Gooise DJ? Klik dan op de knop.

De Photobooth, uniek en gepersonaliseerd

Onze luxe en verlichte fotobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact, bereiden we alles voor, zetten we alles op tijd klaar en zorgen voor de juiste belichting.  Wij zijn altijd goed op de hoogte en ontwerpen we bovendien op verzoek je eigen fotokader en zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

Uniek! Ansichtkaarten op eigen ontwerp

Met de Gooise Photobooth bieden wij de mogelijkheid om uw eigen ontwerp uit te laten printen op ansichtkaartformaat met de hoogste kwaliteit dankzij onze printer. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het ontwerpen van uw template, inclusief uw bedrijfslogo. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De foto’s kunnen de hele avond geprint worden, of via Airdrop direct naar iPhones, Instagram, e-mail en Twitter gedeeld worden.Onze photobooth is compact, modern en elegant en zorgt voor een lach op elk gezicht. Het is geschikt voor bruiloften, verjaardagen, open dagen, beurzen, festivals, jubilea, bedrijfsfeestjes en nog veel meer feesten.

Wilt u onbeperkt printen tijdens uw feest? Vraag een gratis offerte aan voor de huur van onze photobooth.

De Gooise Photobooth huren in Weesp

Of je het nu schrijft als fotobooth of Gooise photobooth, onze fotobooth is nu eenmaal de leukste van ‘t Gooi en verassend betaalbaar. Wil je de goedkoopste fotobooth van Weesp huren? Vraag dan een offerte aan.

gooise-fotobooth
weesp
voorbeeld-gooise-fotobooth
gooise-fotobooth-hilversum
weesp-map

Veelgestelde vragen over de Gooise Fotobooth

1. Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto’s en filmpjes, een online galerij met alle foto’s en filmpjes, en de mogelijkheid om foto’s te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegn meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

2. Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

3. Hoe kan ik mijn eigen ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met uw eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt u graag bij het ontwerpen van uw template, inclusief uw bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews