Fotobooth in Spakenburg huren

Fotobooth Huren In Spakenburg

Wil je Fotobooth huren in Spakenburg?

Als je op zoek bent naar een photobooth voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement in Spakenburg dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Met onze photobooth vindt iedereen het leuk om foto’s te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten. Wellicht heb je ons wel eens zien staan, bijvoorbeeld op de Qmusic Foute Party, of  ergens anders.

Hallo Bunschoten-Spakenburg! Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je moment vast en leveren ze na in een prachtig digitaal pakketje. De Photobooth is uniek en gepersonaliseerd. Onze photobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we op verzoek je eigen fotokader en zien de de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ in Naarden? Dan kun je rekenen op extra korting. Onze photobooth zorgt voor extra veel foto- maar ook filmplezier. Voor het feest of evenement hebben we natuurlijk uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we gratis op verzoek je eigen fotokader en zien de de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

Goedkope photobooth offerte

Met de Gooise photobooth maak je de hele dag foto’s, video’s én Boomerang GIF-animaties. Deze fotobooth huur je al vanaf €349,95  per avond en dit is inclusief onbeperkt printen! Wil je nóg goedkoper en vind je printjes geen vereiste? Dan kan je al een photobooth huren voor €199,95

gooise-fotobooth
fotobooth-spakenburg
gooise-fotobooth-girls
Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews