De Gooise Photobooth bij Sibiz in Ouderkerk a/d Amstel

Photobooth huren in Ouderkerk

Wil je een Photobooth huren bij Sibiz?

Of je het nu schrijft als Photobooth of wat “Hollandser” als Fotobooth, wanneer je op zoek bent naar de leukste fotozuil voor je feest of zakelijk evenement bij Sibiz in Ouderkerk a/d/ Amstel, dan is de Gooise Fotobooth je beste optie!

Met onze luxe photobooth met rode loper wordt elk feest een gegarandeerd succes. Met deze luxe fotozuil vindt iedereen het leuk om foto’s en filmpjes te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

De Gooise fotobooth staat vaak bij evenementenlocatie Sibiz. Op nog geen tien minuten rijden van Amsterdam ligt Sibiz: een prachtige plek in het mooie Ouderkerk aan de Amstel, pal naast de Amstelkerk aan het water. Hier verzorgt evenementenbureau Sibiz graag uw vergadering, bedrijfsevenement, congres, feest of jullie bruiloft. Het is dan ook een van onze favoriete locaties.

Zoek je een photobooth bij Sibiz in Ouderkerk a/d Amstel? Da’s mooi, want bij ons krijg je een gratis upgrade als je Sibiz als locatie kiest!

Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je momenten vast met foto en film en leveren alles na in een prachtig digitaal pakketje. Als je wilt, kunnen we op locatie ook al je foto’s uitprinten in je eigen fotokader ontwerp. En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ ? Dan kun je rekenen op extra korting.

Uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we op verzoek je eigen fotokader en zien de de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

gooise-fotobooth-sibiz

Een unieke belevenis en een blijvende herinnering!

Met een fotobooth huren zorg je voor een geweldige belevenis op je evenement die voor iedereen leuk is. Jij en je gasten creëren een bijzondere én blijvende herinnering door unieke foto’s te maken. En wij creëren voor jullie je eigen design ansichtkaart. Hoe dat precies werkt, leggen we je graag uit.
 
Wanneer je de Gooise Fotobooth bestelt, zorgen we voor een uniek ontwerp van je foto’s. De professionele fotoprinter drukt prachtige foto’s af van 10 bij 15 cm, dus niet die kleine stripjes zoals bij de concurrenten.
En de Gooise fotobooth is voordeliger dan je denkt. Al vanaf 295,- heb je de Gooise fotobooth staan (exclusief onbeperkt printen).
Vraag nu een offerte aan voor jouw evenement!

Veelgestelde vragen over de Gooise Fotobooth

Voor welke evenementen kan ik de Gooise Fotobooth huren?
De Gooise Fotobooth is perfect voor elk evenement waar je wilt dat je gasten plezier hebben en mooie herinneringen maken. Denk aan bruiloften, verjaardagsfeestjes, bedrijfsevenementen, beurzen, festivals en nog veel meer!

Maken jullie een ontwerp voor het fotokader?
Ja, wij maken graag een uniek ontwerp voor het fotokader dat past bij jouw evenement en wensen. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect is voordat we het afdrukken. Of als je zelf een ontwerp hebt, kunnen we dat natuurlijk ook gebruiken!

Wat zijn de prijzen van de Gooise Fotobooth?
We bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en het evenement. Je kunt onze fotobooth al huren vanaf €295,- (exclusief onbeperkt printen). Bekijk onze fotobooth pakketten en prijzen.

 

.

Gooise fotobooth Utrecht
FAQ - fotobooth
Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews