De Gooise Photobooth bij Brasserie Mauve

De Gooise fotobooth bij Mauve huren

De leukste fotobooth van ‘t Gooi

Onze luxe fotobooth incl. onbeperkt printen al vanaf €299,-

Photobooth huren bij Mauve?

Of je het nu schrijft als Photobooth of wat “Hollandser” als Fotobooth, wanneer je op zoek bent naar de leukste fotozuil voor je feest of zakelijk evenement bij Brasserie Mauve, dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Met deze luxe fotozuil vindt iedereen het leuk om foto’s te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

Zoek je een photobooth voor bij Brasserie Mauve in Laren? Da’s mooi, want bij ons krijg je een gratis upgrade als je Mauve als locatie kiest!

Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je moment vast en leveren ze na in een prachtig digitaal pakketje. Als je wilt kunnen we op locatie ook al je foto’s uitprinten in je eigen fotokader ontwerp. En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ ? Dan kun je rekenen op extra korting.

Uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we op verzoek je eigen fotokader en zien de de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

Over Mauve in Laren

Bar en Brasserie Mauve is een gezellige plek in het hart van Laren. Het is een populaire plek voor lokale bewoners en toeristen die op zoek zijn naar een leuke plek om te genieten van een drankje en een hapje.

Bar en Brasserie Mauve is een modern en stijlvol restaurant dat een breed scala aan gerechten serveert. Het menu biedt een verscheidenheid aan gerechten, waaronder klassieke Franse gerechten, Italiaanse gerechten, Aziatische gerechten en veel meer. Er is ook een uitgebreide selectie van wijnen, bieren en cocktails.

De sfeer in Bar en Brasserie Mauve is ontspannen en gezellig. Het restaurant heeft een mooie, moderne inrichting met veel kleurrijke kunstwerken aan de muren. Er is ook een grote bar waar gasten kunnen genieten van hun drankjes.

De service in Bar en Brasserie Mauve is uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en zullen u helpen bij het kiezen van het juiste gerecht. Ze zullen ook uw drankjes en hapjes serveren met een glimlach. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een avondje uit. Of u nu op zoek bent naar een romantisch diner of een gezellige avond met vrienden, Bar en Brasserie Mauve is de perfecte plek.

fotobooth-mauve
gooise-fotobooth
Mauve-Valentine
Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 7 based on 5 reviews