Fotobooth voor je bruiloft

De Gooise fotobooth

De leukste fotobooth voor je bruiloft

Onze luxe fotobooth incl. onbeperkt printen al vanaf €299,-

De Gooise Fotobooth maakt je bruiloft tot een compleet succes.

Maak onbeperkt foto’s, videos en korte filmpjes op je feest met onze Fotobooth. Deel, print en bewaar je herinneringen voor altijd!

Wellicht ken je ons al, bijvoorbeeld van een Q-Music Foute Party, of misschien zijn we nieuw voor je, maar we garanderen een huwelijksfeest en avond vol pret en hilarische momenten met onze Gooise photobooth.

Een fotobooth en 4 uur onbeperkt printen op unieke ansichtkaarten al vanaf € 299,-.

review rating
Gooise Fotobooth rode versie

De Gooise Fotobooth, luxe en betaalbaar

gooise fotobooth bruiloft

Voor ieder feest

Wilt u een fotobooth huren in ‘t Gooi, dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. De Gooise DJ is al jaren een begrip in ‘t Gooi en omstreken. Vanwege de grote vraag naar fotobooth mogelijkheden voor bruiloften en evenementen is de Gooise Fotobooth gestart. En we fotograferen en printer er volop op los!s.

Prachtige prints

Onze fotobooth, een zeer luxe verlichte fotozuil met professionele fotoprinter, maakt ieder Goois feest een compleet succes. Wil je jouw party of evenement in BussumBlaricumLarenNaarden of elders in ‘t Gooi opvrolijken? Doe het met onze Gooise fotobooth!

De photobooth brengt de gasten samen en het geeft direct de juiste partysfeer. Onze meegeleverde printer maakt ansichtkaarten van de allerhoogste kwaliteit

NPO-photobooth
photobooth op bruiloft

Brengen, opbouwen, installeren

Onze booth is uiterst simpel in gebruik en neemt weinig ruimte in. Voor ieder soort feest is er een geschikte fotobooth, inclusief de mogelijkheid de foto’s te printen. We installeren de fotozuil en printer en de gasten kunnen zelf aan de slag, maar we bieden eventueel ook ondersteuning aan op de locatie tijdens het feest.

We komen de Gooise fotobooth natuurlijk ruim voordat het feest begint leveren. Dit stemmen we met u en/of de locatie af. We zorgen dat alles gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst.

Reserveer je fotobooth nu

4.8 uit 5
bekijk de Reviews

⭐⭐⭐⭐

GOOISE FOTOBOOTH INCLUSIEF
Onbeperkt foto’s en filmpjes maken
Delen via Social Media
Print unieke ansichtkaarten
Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews