De Gooise fotobooth

De leukste fotobooth van Utrecht

Onze luxe fotobooth incl. onbeperkt printen al vanaf €299,-

De Gooise Fotobooth maakt je feest tot een compleet succes.

Maak onbeperkt foto’s, videos en korte filmpjes op je feest met onze Fotobooth. Deel, print en bewaar je herinneringen voor altijd!

Wellicht ken je ons al, bijvoorbeeld van een Q-Music Foute Party, of misschien zijn we nieuw voor je, maar we garanderen een avond vol pret en hilarische momenten met onze photobooth.

Een fotobooth en 4 uur onbeperkt printen al vanaf € 299,-.

review rating
gooise-fotobooth
persoonlijk-ontwerp-fotokader
photo-booth-template
Gooise fotobooth Utrecht
Gooise-fotobooth
Gooise Photobooth

De Gooise Fotobooth, luxe en betaalbaar

Wilt u een fotobooth huren in ‘t Gooi, dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. De Gooise DJ is al jaren een begrip in ‘t Gooi en omstreken. Vanwege de grote vraag naar fotobooth mogelijkheden voor bruiloften en evenementen is de Gooise Fotobooth gestart. En we fotograferen en printer er volop op los!

Onze fotobooth, een zeer luxe verlichte fotozuil met professionele fotoprinter, maakt ieder Goois feest een compleet succes. Wil je jouw party of evenement in Bussum, Blaricum, Laren, Naarden of elders in ‘t Gooi opvrolijken? Doe het met onze Gooise fotobooth!

De photobooth brengt de gasten samen en het geeft direct de juiste partysfeer. Onze meegeleverde printer maakt ansichtkaarten van de allerhoogste kwaliteit. Onze booth is uiterst simpel in gebruik en neemt weinig ruimte in. Voor ieder soort feest is er een geschikte fotobooth, inclusief de mogelijkheid de foto’s te printen. We installeren de fotozuil en printer en de gasten kunnen zelf aan de slag, maar we bieden eventueel ook ondersteuning aan op de locatie tijdens het feest.

We komen de Gooise fotobooth natuurlijk ruim voordat het feest begint leveren. Dit stemmen we met u en/of de locatie af. We zorgen dat alles gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst.

Over de Gooise Fotobooth

Wat is een fotobooth?

Onze Gooise fotobooth is strakke fotozuil die je kunt huren voor verschillende evenementen zoals bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Het is een leuke en interactieve manier om bezoekers te entertainen en ze een blijvende herinnering aan het evenement te geven. We printen er mooie ansichtkaarten mee met je eigen design. En je kunt alles delen via Social Media en je krijgt alle foto’s digitaal nageleverd.

Waarom een fotobooth huren in Utrecht?

Utrecht, een bruisende stad vol cultuur en historie, is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag viert, het huren van een fotobooth in Utrecht zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Je maakt je feest er extra leuk mee.

Fotobooth voor Bruiloften en feesten

Fotobooths zijn een populaire keuze voor bruiloften en feesten. Ze zorgen voor een extra vleugje entertainment en geven je gasten de mogelijkheid om creatieve en leuke foto’s te maken die ze als aandenken mee naar huis kunnen nemen. Onze foto ansichtkaarten zijn een mooi souvenir.

Fotobooth voor Zakelijke evenementen

Een fotobooth is een geweldige aanvulling op zakelijke evenementen zoals beurzen, productlanceringen en conferenties. Het biedt niet alleen entertainment, maar ook een unieke marketingkans om je merk op een leuke en interactieve manier onder de aandacht te brengen. Met je logo afgedrukt op de ansichtkaart bijvoorbeeld.

Verjaardagsfeestjes

Fotobooths zijn ook een uitstekende optie voor verjaardagsfeestjes, ongeacht de leeftijd van de jarige. Ze zorgen voor een leuke en creatieve manier om de gasten te vermaken en bieden unieke foto’s die een blijvende herinnering aan de speciale dag vormen.

De mogelijkheden van het huren van een fotobooth

Het huren van een fotobooth voor je evenement in Utrecht biedt tal van mogelijkheden en voordelen:

Entertainment

Een fotobooth is een uitstekende bron van vermaak voor je gasten. Ze kunnen samen gekke poses aannemen, gebruikmaken van leuke rekwisieten en genieten van het onmiddellijke resultaat in de vorm van afgedrukte foto’s.

Aandenken aan een speciale gelegenheid

Fotobooths bieden een tastbaar aandenken aan je evenement. De foto’s die je gasten maken, kunnen ze direct meenemen als herinnering aan de geweldige tijd die ze hebben gehad.

Super Marketing

Voor zakelijke evenementen kan een fotobooth fungeren als een marketingtool. Je kunt je bedrijfslogo of evenementspecifieke informatie op de foto’s afdrukken, waardoor je merk op een leuke en memorabele manier wordt gepromoot.

Soorten fotobooths

De Gooise fotobooth heeft zuilen in vevrschillende kleuren om te huren in Utrecht, afhankelijk van je behoeften en budget kun je je pakket aanpassen:

Tips voor het kiezen van de juiste fotobooth

Bij het kiezen van een fotobooth voor je evenement in Utrecht, zijn er enkele dingen waarmee je rekening moet houden:

 1. Bepaal het doel van de fotobooth (entertainment, marketing, aandenken, etc.).
 2. Kies het juiste type fotobooth op basis van je evenement en het aantal gasten.
 3. Zorg ervoor dat de fotobooth past bij het thema en de stijl van je evenement. Dat regelen we voor je.
 4. Vergelijk prijzen en pakketten van verschillende aanbieders om de beste deal te vinden. Kom je bij ons uit….
 5. Informeer naar de beschikbare rekwisieten, achtergronden en personalisatie-opties.
 6. Zorg ervoor dat de fotobooth voldoende ruimte heeft op de locatie en gemakkelijk toegankelijk is voor je gasten.

Overleg met ons, we bieden je graag een offerte op maat die aansluit op je wensen.

Conclusie; een Gooise Fotobooth is voordeliger dan je denkt

Het huren van de Gooise fotobooth in Utrecht is snel geregeld, voordelig en een geweldige manier om je evenement extra speciaal en gedenkwaardig te maken. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeestje, een fotobooth biedt entertainment, unieke herinneringen en eventuele marketingvoordelen. Overweeg de verschillende soorten fotobooths en houd rekening met de tips voor het kiezen van de juiste fotobooth om ervoor te zorgen dat je evenement een groot succes wordt.

Veel gestelde vragen over de Gooise Fotobooth in Utrecht

FAQ

 1. Hoeveel kost het om een fotobooth te huren in Utrecht?

De kosten van het huren van een fotobooth variëren afhankelijk van het type fotobooth, de duur van de huur en eventuele extra opties. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs vanaf €350,- voor een avond.

 1. Is er begeleiding aanwezig bij de fotobooth?

We installeren de fotobooth altijd en halen hem ook weer op. Tegen meerprijs bieden we begeleiding aan tijdens het evenement om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en je gasten optimaal gebruik kunnen maken van de fotobooth.

 1. Hoe lang duurt het om een fotobooth op te zetten en af te breken?

Het opzetten en afbreken van een fotobooth duurt meestal tussen de 30 minuten en 1 uur, afhankelijk van het type fotobooth en de locatie. We bieden een full-service fotobooth ervaring.

 1. Kunnen de foto’s digitaal worden gedeeld?

Ja, onze fotobooths bieden de mogelijkheid om foto’s digitaal te delen via e-mail of sociale media. Dit is een leuke manier voor gasten om hun ervaringen direct te delen met vrienden en familie. We printen ook uiteraard!

 1. Is het mogelijk om de fotobooth aan te passen aan het thema van mijn evenement?

Jazeker, we maken een speciaal design voor je. Kijk maar naar de voorbeelden. We bieden ook rekwisieten en personalisatie-opties om de fotobooth aan te passen aan het thema van je evenement. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de fotobooth perfect aansluit bij jouw evenement.

Alleen bij de Gooise Fotobooth

Onbeperkt printen

De Gooise Fotoboooth is -indien gewenst en tegen meerprijs- voorzien van een hoogwaardige fotoprinter die foto’s op ansichtkaartformaat van de hoogste kwaliteit op locatie voor je uitprint.

Eigen fotokader

We kunnen samen zelfs het persoonlijke fotokader naar wens ontwerpen. Denk hierbij aan achtergronden, kleuren, logo’s, teksten enz. We maken je feest onvergetelijk en je foto’s uniek.

Ansichtkaarten

Met de Gooise Fotobooth maak je onbeperkt de leukste digitale foto’s en fotoreeksen die achteraf uiteraard ook digitaal aan je toesturen. Je kunt filters, achtergronden en leuke effecten toepassen. Wij zorgen voor een goede opstelling en de juiste belichting. Je kunt de foto’s mailen, SMS’en, delen via al je Social Media, op je eigen telefoon downloaden met een QR code, delen via Apple Airdrop en natuurlijk printen.

Mooie afdrukken

De Gooise Fotobooth is voorzien van een hoogwaardige fotoprinter die foto’s van de beste  kwaliteit op locatie voor je uitprint. De foto’s zijn direct droog en in het formaat 10 x 15 cm. Geen kleine fotostrips dus, maar mooie afdrukken van formaat. We kunnen samen zelfs het persoonlijke fotokader naar wens ontwerpen. Denk hierbij aan achtergronden, kleuren, logo’s, teksten enz. We maken je feest onvergetelijk en je foto’s uniek.

Korte filmpjes

Met de Gooise Fotobooth maak ook je onbeperkt de leukste digitale foto’s en GIF (bewegende beelden van aan elkaar geplakte foto’s). Deel je filmpjes via email, SMS, Social Media of downloadt je filmpje op je eigen telefoon met een QR code.

Uiteraard leveren we alle filmpjes digitaal na zodat je ook na je feest nog na kunt genieten en met plezier alle filmpjes nog eens terug kunt kijken.

De perfecte fotobooth voor ieder evenement

Gratis reserveren

Reserveer jouw Gooise Fotobooth zonder verplichtingen vanaf €199,- . Met onze professionele printer en foto’s van topkwaliteit betaal je slechts €299,- i.c.m. een optreden van de Gooise DJ.

Voor bruiloft en zakelijk evenement

Wil jij een photobooth huren voor je bruiloft, personeelsfeest, zakelijke evenement, festival of ander feest? De Gooise photobooth is inzetbaar als leuke attractie maar ook bijvoorbeeld voor marketing of effectieve merkpromotie.

Zeer luxe booth voor een verassende prijs

Voordelig en luxe! Met de meegeleverde rode loper maakt de mooi verlichte Gooise Fotozuil een geweldige indruk op ieder evenement. Ontwerp samen met ons je eigen fotokader en de pret kan beginnen.

Eigen fotogalerij

Na afloop van je bruiloft, feest of evenement publiceren we alle foto’s en filmpjes in je eigen online fotogallerij, zodat je alles nog eens na kunt kijken en downloaden.

Professionele afdrukken

Met onze professionele printer druk je geen kleine stripjes af, maar prachtige foto’s in het formaat 10×15 op je eigen ontworpen fotokader.

Voor ieder evenement

De Gooise Fotobooth is simpel in gebruik en geschikt voor iedere bruiloft, feest of bedrijfsevenement.

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews