De unieke service van de Gooise Fotobooth in Amsterdam

Een fotobooth huren is een populaire keuze voor evenementen, zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes en bedrijfsfeesten. In een mooie plaats als Amsterdam met veel concurrentie op het gebied van fotobooth verhuur, is het essentieel om een bedrijf te kiezen dat zich onderscheidt van de rest. Dat zijn wij! Wij printen jou foto’s uit op mooi ansichtkaartformaat. De Gooise Fotobooth is een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een professionele ente gekke photobooth in Amsterdam. Maar wat zijn de unieke kenmerken en voordelen van De Gooise Fotobooth? We leggen graag uit waarom we de beste keuze zijn voor het huren van een fotobooth in Amsterdam op jouw feest.

fotobooth amsterdam

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto’s, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video’s etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Tevreden modellen in Amsterdam

Met de Gooise Photobooth is iedereen een topmodel! En iedereen is helemaal enthousiast over onze photobooth en service.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto’s
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto’s maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto’s uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau’s van mij en mijn collega’s hangen vol met leuke foto’s.
Enorm bedankt!
Review van Laura H. –

Gave software en professionele service

De Gooise Fotobooth maakt gebruik van state-of-the-art software om ervoor te zorgen dat je de beste fotokwaliteit krijgt bij het huren van een fotobooth in Amsterdam. We bieden prima camera’s en goede verlichting, waardoor je verzekerd bent van heldere en scherpe foto’s. Bovendien zorgt de gebruiksvriendelijke app ervoor dat gasten gemakkelijk en zonder problemen foto’s en filmpjes kunnen maken. En iedereen kan alles delen via Social Media via het scherm.

Naast de geavanceerde technologie staan we bij de Gooise Fotobooth ook bekend om onze professionele service. We beschikken over een team van vriendelijke en ervaren medewerkers die zorgen voor een soepele en probleemloze ervaring van begin tot eind. Van het opzetten en bedienen van de fotobooth tot het assisteren van gasten bij het maken van foto’s, je kunt rekenen op een hoog niveau van klantenservice en aandacht voor detail.

Aanpasbare sjablonen en unieke mogelijkheden

De Gooise Fotobooth onderscheidt zich van andere fotobooth verhuurders in Amsterdam door onze aanpasbare sjablonen en unieke mogelijkheden. We bieden een breed scala aan achtergronden, rekwisieten en lay-outs, zodat je de fotobooth volledig kunt aanpassen aan het thema en de stijl van je evenement. Bovendien kunnen gasten hun foto’s personaliseren met speciale filters, teksten en stickers, wat zorgt voor een unieke en interactieve ervaring. We maken ook een eigen design van je ansichtkaart! Uniek!!

Alles op het gebied van fotobooths dat je maar kan wensen

De Gooise Fotobooth begrijpt dat klanten in Amsterdam specifieke behoeften en voorkeuren kunnen hebben als het gaat om het huren van een fotobooth. Met of zonder printer, voor 4 uur of voor een hele dag. Voor een bruiloft of een bedrijfsfeest. Daarom bieden we verschillende voordelige pakketten aan die geschikt zijn voor uiteenlopende evenementen en budgetten. Of je nu een fotobooth zoekt voor een intieme bruiloft of een groot bedrijfsfeest, De Gooise Fotobooth heeft de perfecte oplossing voor jou.

Daarnaast is de fotobooth van De Gooise Fotobooth ontworpen om een leuke en interactieve ervaring te bieden aan gasten van alle leeftijden. De gebruiksvriendelijke interface en de ruime keuze aan rekwisieten en achtergronden zorgen ervoor dat iedereen zich kan vermaken en onvergetelijke momenten kan vastleggen.

Gericht op kwaliteit en professionaliteit

Bij het kiezen van een fotobooth huren in Amsterdam, is het belangrijk om een bedrijf te selecteren dat bekend staat om zijn kwaliteit en professionaliteit. De Gooise Fotobooth heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche en wordt geprezen om de hoge kwaliteit van hun foto’s en de deskundigheid van hun personeel. Door te kiezen voor De Gooise Fotobooth, ben je verzekerd van een hoogwaardige fotoboothervaring die indruk zal maken op je gasten en een blijvende herinnering zal creëren.

Veel pret voor een breed publiek

De Gooise Fotobooth is er trots op dat we al heel veel feesten op hebben mogen leuken met onze pretmachines. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en voor jong en oud. Onze Fotobooth is altijd een succes.

fotobooth-amsterdam

De Conclusie: de Gooise fotobooth is leuk en voordelig

De Gooise Fotobooth is zonder twijfel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke, kwalitatieve en professionele fotobooth huren in Amsterdam. Met onze top software  aanpasbare sjablonen, mooi geprinte ansichtkaarten en vriendelijke en ervaren personeel en aantrekkelijke pakketten, bieden we een fotoboothervaring die zich onderscheidt van de concurrentie. Bovendien zorgt onze doelgerichte aanpak ervoor dat we een breed scala aan klanten aanspreken. Kies voor De Gooise Fotobooth voor je volgende evenement in Amsterdam en geniet van de vele voordelen die wij als unieke en betrouwbare fotobooth-verhuurder te bieden hebben.

Wees er op tijd bij, vraag nu een offerte aan met de knop

 

Veelgestelde vragen over de Gooise Fotobooth in Amsterdam

Wat is inbegrepen in het basispakket van een photobooth huur in Amsterdam?
Wij verzorgen een mooie luxe en verlichte fotozuil met rode loper. Uiteraard heb je de beschikking over een professionele printer en we maken een uniek design voor je prints. We printen altijd ansichtkaarten. Je kan voordelig kiezen voor onbeperkt printen.

Hoe kan ik een photobooth personaliseren voor mijn evenement in Amsterdam?
Onze designers maken een uniek design voor je fotoframe, je krijgt dus gepersonaliseerde ansichtkaarten met bijvoorbeeld je naam, logo of foto er op! Alles kan.

Wat zijn de voordelen van een photobooth op mijn locatie in Amsterdam?
Goede redenen om de Gooise Photobooth te huren zijn er volop: Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video’s etc. Druk prachtige ansichtkaarten af, Deel via Social Media en Apple Airdrop. Een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart. Alles digitaal nageleverd. Bij ons Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op.

.

Gooise Fotobooth
Trustpilot reviews
4.3 out of 12 based on 5 reviews